fbpx

Planuiti un eveniment?
0741.485.978

GekoArt Events va ofera o gama variata de corturi si mobilier pentru  evenimente. Ca rezultat un cort este solutia perfecta pentru data viitoare cand va ganditi unde sa gazduiti un eveniment. Cand spunem eveniment ne gandim la petrecere de  absolvire, petrecere de dinainte de nunta, ciorba de potroace, aniversare si orice altceva puteti visa.  Spatiul poate fi personalizat pentru nevoile dvs., indiferent daca este vorba de o gala oficiala, un gratar corporativ, o intalnire anuala sau un eveniment de deschidere. Serviciile GekoArt Events sunt gandite in asa fel incat sa aveti posibilitatea sa puteti gazdui evenimentul in acelasi loc cu locatia afacerii, locuintei sau oriunde doriti dumneavoastra. Pe scurt, noi ne deplasam acolo unde este nevoie.

Dimensiuni corturi

Cort 6x12 m

75 persoane

Cort 6x10 m

70 persoane

Cort 6x8 m

50 persoane

Cort 6x6 m

35 persoane

Cort 5x16 m

90 persoane

Cort 5x14 m

80 persoane

Cort 5x12 m

70 persoane

Cort 5x10 m

65 persoane

Cort 5x8 m

40 persoane

Cort 5x6 m

30 persoane

Cort 4x10 m

50 persoane

Cort 3x6 m

20 persoane

La alegere, corturile pot fi echipate cu:

Mocheta de inchiriat

Mocheta

Mochetele pe care vi le oferim spre inchiriere sunt printre cele mai calitative de pe piata. Sunt groase si au prevazut un strat de cauciuc in partea de jos ceea ce le ofera un plus de aderenta.

scaune

Scaune

Scaunele noaste sunt practice si foarte rezistente. Ele pot sustine o greutate de pana la 190 kg.

mese

Mese

Mesele sunt realizate din materiale rezistente si usoare. Suprafata mesei este realizata din polietilena de inalta densitate, cu picioare din tuburi din otel rezistente.

podea2

Podea

Podeaua este modulara se aplica direct pe terenul drept. Fiind fabricata dintr-un plastic foarte rezistent aceasta suporta pana la 90 de tone pe metrul patrat.

DSC_0458

Drapaje

Drapajele vor infrumuseta intotdeauna cortul. Acestea sunt create special pentru dimensiunea fiecarui cort.

buchet flori

Decor

Decorul unui eveniment trebuie sa fie nelipsit. Acesta este diferit de la un eveniment la altul, in functie de pretentiile dvs.

Galerie

Inchide Meniu